TEKLİF
AL
CANLI DESTEK BİZİ ARA
Ücretsiz Teklif İsteyin

    veya

    SECOM Aktif Elektronik Güvenlik Çözümleri A.Ş. web sitesi içerisinde gezindiğiniz süre boyunca ‘cookie’ olarak adlandırılan ve Türkçe’ ye çerez olarak geçirilen bazı unsurların bilgisayarınıza entegre edilmesi söz konusu olabilir. Çerezler basit metin dosyalarıdır ve kişisel veri ya da başkaca özel veri içermemektedir. Web sitesi oturum bilgileri ve benzeri veriler saklar ve kullanıcıları tekrar tanımak için kullanır. Bu içeriğin güvenilirliğine ilişkin SECOM Aktif Elektronik Güvenlik Çözümleri A.Ş.’nin sorumluluğu bulunmamaktadır.

    SECOM Aktif Elektronik Güvenlik Çözümleri A.Ş., web sitesine, haber ağına, herhangi bir listesine, sosyal ağına kaydolma/katılma sebebiyle veya kullanım süresince kullanıcıdan talep edilen veya sitenin/sosyal ağın kullanımı esnasında yapılan işlemlerin otomatik olarak kaydedilmesi yöntemleriyle toplanılan her türlü veriyi saklama, kullanma ve sair şekilde işleme hakkına sahiptir. Toplanan verilerin gizliliğini ve güvenliğini sağlamak SECOM Aktif Elektronik Güvenlik Çözümleri A.Ş.’nin sorumluluğundadır.

    Veriler anonim hale getirilerek istatistiki veri olarak kullanılabilecek ve ancak Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun’un izin verdiği şartlarda üçüncü kişilerle paylaşılabilecektir.

    Yasal zorunluluğun söz konusu olması ve yetkili makamlar tarafından usulüne uygun olarak talep edilmesi halinde 5651 sayılı Kanun’dan ve 6698 sayılı Kanun’dan kaynaklanan hallerde bilgiler ilgili makamla paylaşılabilecektir.

    Kullanıcıların SECOM Aktif Elektronik Güvenlik Çözümleri A.Ş.’ye  Türkiye’ye ait sosyal medya paylaşım alanları, web sitesi ve mesajlaşma ortamlarında belirtilen kurallara, yürürlükteki mevzuata ve de hukuka uygun davranması gerekmektedir.

    Kullanım koşulları, Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Aydınlatma Metni ve bu Gizlilik Politikası ayrılmaz bir bütündür.

    Bu Gizlilik Politikası SECOM Aktif Elektronik Güvenlik Çözümleri A.Ş. tarafından önceden duyurulmaksızın ve tek taraflı olarak değiştirilebilir. Gizlilik Politikası metninde değişiklik yapılması halinde, metnin yeni hali SECOM Aktif Elektronik Güvenlik Çözümleri A.Ş.’ye yayınlandığı andan itibaren tüm kullanıcılar için geçerli olacaktır. Bu kapsamda, metindeki değişiklikleri takip etmek kullanıcıların yükümlülüğüdür.

    6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili ikincil mevzuat kapsamındaki haklarınızı öğrenmek için lütfen Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Aydınlatma Metni’ni okuyunuz.

     

    Tehlikelere karşı geç olmadan önlem alın!
    veya
    Ücretsiz Teklif Alın
    x Bu web sitesi çerezler kullanır

    Size daha iyi bir hizmet verebilmek için internet sayfamızda çerezler kullanıyoruz. Web sitemizi kullanmak suretiyle tüm çerezlere Çerez Politikamız uyarınca onay vermiş olursunuz. Çerez Politikasını buradan okuyabilirsiniz.

    TÜM ÇEREZLERİ KABUL ET TÜM ÇEREZLERİ REDDET